Zsálya-fajták

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon fűszerkertjébe, balkonveteményesébe zsálya-fajtákat! A kiválasztott fűszernövényeket országosan kiszállítom egészen az Ön kertkapujáig!

A fűszerkert az egész birtok egyik leghasznosabb, legpraktikusabb része lehet, igazi fűszerkert pedig nem létezhet zsálya nélkül! Ezt az évezredek óta ismert és alkalmazott gyógynövényt nem csak az egészségmegőrzés területén vethetjük be, hiszen kedvelt fűszernövény is, így telepítésével kettős hasznot könyvelhetünk el. Gyógynövényként a zsálya gyulladásos panaszok, torokfájás, bronchitis hatásos ellenszere lehet, fűszerként pedig adagolhatjuk paradicsomos, mediterrán fogásokhoz, tésztaételekhez, házi pizzatésztához, de olajba áztatva illatos fűszerolaj is készíthető belőle. 

Zsálya fajták a Megyeri kertészetben

Amennyiben Ön is ültet fűszerkertjébe, vagy csak balkonjára pár tő zsályát, biztos lehet benne, hogy mindig friss, vegyszer-, és adalékanyagmentes fűszer kerül a konyhájába! A zsálya nevelése könnyű, mediterrán növény lévén a szárazságot és szegényesebb talajt is jól tolerálja, de mindig napos, meleg fekvésű területre van szüksége. Kertészetemben a zsálya több, izgalmas változatát is megtalálja, ajánlom az Ön figyelmébe a dekoratív kék ligeti zsályát, a vastag levelű kövér orvosi zsályát, vagy éppen a teljesen télálló spanyol zsályát!

Tipp: ha eddig még nem tette, alakítson ki kertjében egy kisebb méretű fűszerkertet, hogy mindig frissen szedhesse le a sütéshez-főzéshez való aromás fűszernövényeket! Ne felejtse ki a zsályát sem!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
KARÁCSONYI TREND

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.