Citromfű-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Ültessen értékes hatóanyaggal bíró citromfüvet kertjébe vagy balkonjára! Kertészetemből egészséges, ellenálló citromfű töveket rendelhet!

A citromfű a népi gyógyászatban évszázadok óta ismert és elismert gyógynövény, mely széleskörűen felhasználható különböző testi és lelki panaszok esetén. A citromfű leveléből és virágzatából készülő herbatea a megfigyelések szerint enyhíti a depressziós tüneteket, nyugtató hatású, kedvezően befolyásolja a májműködést, és álmatlanság ellen is hasznos, de természetesen a lista még bővebb! A citromfű mindemellett szemrevaló haszonnövény, sudár termetű, megjelenése a mentához hasonló, illata pedig bódítóan mézes, így a kertben nem csak szemünket, hanem orrunkat is kényeztetik a citromfű tövek!

A citromfű nevelése kifejezetten könnyű, mivel hazánkban honos, így nem támaszt nagy igényeket a talajjal, vagy éppen az öntözéssel kapcsolatban. A citromfű balkonokon, cserépben is sikerrel termeszthető, így a városi hobbikertészeknek sem kell lemondaniuk róla. Amennyiben Ön szívesen gondozna hasznos, az egészség megőrzésében is fontos szerepet játszó gyógynövényeket, kiskertjébe, vagy erkélyére feltétlen telepítsen pár tő citromfüvet is! 

Tipp: a citromfű nem csak gyógynövény, felhasználható teák ízesítőjeként, saláták összetevőjeként, vagy éppen pikáns mártásokhoz is adagolható!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
KARÁCSONYI TREND

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.