Rozmaring-fajták

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetem gazdag rozmaring választékából! A megrendelt növényeket országosan házhozszállítom, egészen az Ön kertkapujáig!

A rozmaring az egyik legkedveltebb fűszernövény, illata, aromája nélkülözhetetlen az igazi olasz vagy francia fogások készítésekor. Fontos tudni, hogy a saját nevelésű fűszer mindig jobb, mint a bolti, előbbi ugyanis garantáltan mentes a káros vegyszerektől, adalékanyagoktól, ráadásul mindig frissen, üdén szedhető le! Most Ön is saját rozmaring ültetvényéről szerezheti be az értékes fűszert, amennyiben rendel pár tövet ebből a remek fűszernövényből. 

Rozmaring vásárlás a Megyeri kertészetből

A rozmaring nevelése könnyű, kezdőknek is bátran ajánlható. Ez a növény a laza, homokos talajokat, a sok napfényt és a meleget kedveli, a téli fagyokat is tolerálja, csak a kemény hidegekben szükséges a rozmaring töveket szalmával fedni. A rozmaring nem csupán fűszerként hasznos, megjelenésével is dekorálja a kertet, örökzöld lévén egész évben zöldell, 40-80 centiméteres magasságával pedig kitűnik a fűszernövények közül, akár kerti út menti alacsony sövényként, térhatárolóként is telepíthető!

A rozmaringnak több változata kapható kertészetemben, a teljes kínálatért görgessen lejjebb. Ne feledje, a megrendelt növényeket szakszerűen, kertészetem saját teherautójával szállítom ki Önhöz!

Tipp: hamisítatlan mediterrán hangulatú kert építésekor semmiképp ne hagyja ki a repertoárból a rozmaringot!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.