Oregánó-fajták

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen kertészetemből oregánó-féléket, hogy a legízletesebb saját nevelésű fűszernövényt takaríthassa be!

Aki szereti az olasz konyhát, nem hagyhatja ki a házi fűszerneveldéből az oregánót sem! Az oregánó igazi kedvence lehet a kezdő kertészkedőknek is, hiszen nevelése roppant egyszerű, szinte kizárt a kudarc vele! Ennek a fűszernövénynek csupán napos, meleg fekvésű területet kell biztosítani, öntözést ritkán igényel,  a nyári forróságot pedig nagyon jól tűri. Nevelhető balkonon, teraszokon cserépben, vagy a fűszerkertbe kiültetve, sőt, mivel szárazságtűrő növény, kiváló alany sziklakerti ültetéshez is! 

Oregáno és más fűszernövények a Megyeri kertészetben

Az oregánó elsősorban a mediterrán, főleg az olasz ízvilág egyik alapköve a konyhában, pizzákhoz, igazi itáliai pastákhoz, vagy zöldségekhez, salátákhoz nélkülözhetetlen. Kertészetem kínálatában az ízletes oregánónak több izgalmas változatát is megtalálja, kis balkonokra például a törpe oregánót ajánlom, ha a megjelenés is fontos, akkor az aranysárga levelű 'Goldtaler' változat a jó választás, a különlegességek kedvelői pedig a fehértarka oregánóra vessenek egy pillantást!

Tipp: az oregánó mellett ültessen pár tő bazsalikomot is, hogy az olaszos ízvilághoz többféle fűszert is felhasználhasson!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS, CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.