Bazsalikom-fajták

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Válogasson kedvére fűszernövényeim közül, hogy kertje illatos és praktikus lehessen! Ha Ön is kedveli az olasz konyhát, akkor ajánlom figyelmébe a bazsalikom-féléket!

A házi fűszernövény termesztésnek számtalan előnye van. A saját nevelésű fűszer mindig friss, használatra kész, és a kellő mennyiségben áll rendelkezésre. A házi fűszerek háttere ismert, vagyis biztosan adalékanyag-, és vegyszermentesek, tehát egészséges bioélelmiszerek készíthetőek segítségükkel. A fűszernövények közös jellemzője, hogy nevelésük egyszerű,  akár a balkonon, az ablakpárkányban is megélnek és növekednek, de természetesen külön kis kerti fűszerveteményest is kialakíthatunk többféle fűszernövény ültetésével!

Bazsalikom és más fűszernövények a Megyeri kertészetben

A fűszenövények közül különösen nagy népszerűségnek örvendenek a bazsalikom-félék, hiszen a mindenki által kedvelt olasz konyha egyik alapvető fűszeréről van szó. A bazsalikomot felhasználhatjuk tésztaételek, pizzák készítéséhez, mártásokhoz, öntetekhez, salátatálakhoz, de remek ízharmóniák hozhatóak létre például a bazsalikom és paradicsom keverésével. A bazsalikom könnyen termeszthető, alacsony gondozási igényű fűszernövény, kezdők konyhakertészeknek is bátran ajánlható! Ön se hagyja ki az otthoni fűszer repertoárból a friss, saját termesztésű bazsalikomot!

Kertészetem kínálatában többféle bazsalikom változatot talál, melyekhez görgessen lejjebb!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FENYŐFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA FAJTÁK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.