Konténeres, vagy gyökeres fenyőfák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Karácsonyra rendeljen élő, dézsás fenyőfát, hogy az ünnep még szebb lehessen! Kertészetemben konténeres fenyők gazdag választékát találja!

Nincsen karácsony díszes karácsonyfa nélkül, ám sokan idegenkednek a vágott fenyőktől. A vágott fenyők bár mezőgazdasági termesztésből származnak, így nem az erdők csökkennek kivágásukkal, mégis egyre többen úgy gondolják, hogy élő, dézsás fával ünneplik a karácsonyt.

konténeres karácsonyfa rendelés Megyeri kertészet

A konténeres fenyő előnye, hogy az ünnep elmúltával kiültethető a kertbe, vagy nevelhető dézsában a teraszon, balkonon. konténeres fenyő vásárlása esetén dupla haszon könyvelhető el, hiszen így a fenyő karácsonyi szobadísz, majd hosszú életű, dekoratív kerti növény is lesz egyben.

Kertészetem kínálatában konténeres és gyökeres fenyők széles választékát találja, ajánlom például szerethető megjelenésű, hagyományos lucfenyőt, az átlagon felüli esztétikai értékű ezüstfenyőt, vagy a különleges kolorádói jegenyefenyőt. Kisebb kerttel rendelkezőknek ideális választás a cukorsüveg fenyő, mely apró termetével bárhol elfér, sőt, sziklakertekbe is ültethető!

földlabdás ezüstfenyő vásárlás Megyeri kertészet

A kiültetett fenyő a kertben sokrétűen felhasználható, szoliternövényként is remek, sorba ültetve térhatároló funkciót tölthet be, a lucfenyőből pedig akár tömött, dekoratív sövény is nevelhető. A kerti fenyő mindig kellemes atmoszférát, otthonos, barátságos hangulatot teremt, így a karácsonyi fenyő a későbbiekben is örömet nyújt majd! 

Fontos: a konténeres, élő karácsonyi fenyők legfeljebb tíz napot maradhatnak a lakásban, utána a kertbe kell költöztetni őket, akár kiültetve, akár dézsában tartva!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.