Ősszel virágzó évelők

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Rendeljen ősszel virágzó évelőket kertészetemből! A kiválasztott növényeket kertkapujáig kiszállítom!

Az évelő ágyások minden kertben fontos szerepet töltenek be, hiszen ezek a növények minden évben újra és újra kihajtanak, így ezen virágok a kert állandó, mégis mindig megújuló dekorációjaként működnek. Az évelőágyások kialakításával biztosítható, hogy a birtokon évenkénti külön ültetés nélkül is folyamatosan legyen virágos, esztétikus dísznövény. Az évelő növényeket nem csupán méretük, habitusuk, vagy virágzatuk színe, alakja alapján válogathatjuk össze, hanem aszerint is, hogy virágzásuk mikor időszerű. Az ősszel virágzó évelők éppen abban az időszakban mutatják legszebb formájukat, mikor a kert növényeinek többsége már veszített esztétikájából, így az őszi évelők ilyenkor is csodásan díszítenek!

Ősszel virágzó évelő növények a Megyeri kertészetből

Amennyiben Ön is ősszel virágzó évelő növényeket keres, hogy a virágzási időszakot kitolja kertjében, a legjobb helyen jár! Kertészetem kínálatában számos izgalmas, ősszel virágzó évelő növényt talál, melyekből látványos, a nyár után is életteli, lüktető virágágyást alakíthat ki! Külön ajánlom az Ön figyelmébe a bájos mini őszirózsát, a zölden burjánzó molnárpántlikát, vagy éppen a sokoldalú és dekoratív sötét rózsaszín varjúhájat! Az őszi évelők teljes kínálatának megtekintéséhez görgessen lejjebb, és válogasson kedvére!

Tipp: amennyiben a virágágyásokba vegyesen ültetünk tavasszal, nyáron, és ősszel virágzó évelőket, nem fog kiürülni az ágyás, folyamatosan mutatós marad!

Rendezés:
Méret
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS, CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.