Nyáron virágzó évelők

Kertész szakmai bejegyzésem elolvsásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből nyáron virágzó évelőket! A megrendelt növényeket az egész ország területén kiszállítom az Ön otthonába!

Gyakori probléma a kertekben, hogy a tavaszi virágözön után a díszágyások nyárra kiürülnek, és a kert esztétikáján csorba esik. A korán elvirágzó dísznövények mellett ezért mindenképpen tanácsos nyáron is virágos dísznövényeket ültetni, így a meleg évszakban sem marad a birtok hiányos és színben szegény! A nyáron virágzó évelők hatalmas előnye, hogy évről-évre újra kihajtanak, így nem kell minden tavasszal fáradságos ültetéssel és előkészületi munkákkal újratelepíteni őket. A nyáron is virágzó évelők biztosítják az üde, vidám, színpompás hangulatot az Ön kertjében, ezért azt javaslom, mindenképpen honosítson meg ilyen évelőket a kerti ágyásokban!

Nyáron virágzó évelők a Megyeri kertészetből

A nyáron virágzó évelők bátran telepíthetőek az utcára néző előkertbe, hogy az egész épület kellemes kisugárzását megalapozzák, de ezek a virágos szépségek az utcafronti földsávokon is jól mutatnak majd, de a társasházi közös területeken is hatékonyan javítják az összképet! A nyáron virágzó évelők választéka roppant széles, kertészetemben több tucatnyi faj közül válogathat, de külön ajánlom az Ön figyelmébe a bájos fehér-pink kerti pletykát, a messziről feltűnő piros sásliliomot, az ártatlanságot sugárzó fehér pipitért, vagy éppen a buja virágzatú piros cickafarkot!

Tipp: különböző színű és méretű nyári évelők összeültetésével teljesen egyedi hangulatú és különleges látványvilágú vegyes ágyások alakíthatóak ki!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.