Félárnyékba való évelők

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Évelőágyások kialakításánál nagyon fontos, hogy mindig a terület adottságainak megfelelő évelő növényeket válogassunk össze! Amennyiben például a kiszemelt kertrész nem áll közvetlen napsütés alatt, de nem is erősen árnyékolt, akkor a legjobb választások a félárnyéki évelők. Ezek az évelő dísznövények kimondottan kedvelik a félárnyékos fekvést, vagyis szépen növekednek és dúsan virágoznak mérsékelten árnyékos területen, például lombos fák közelében, alacsonyabb kerítések mentén, vagy részben takarásban lévő előkertekben, utcafronti ágyásokban. A félárnyéki évelőkkel hatékonyan dekorálhatóak azok a kissé félreeső kertészek is, melyek árnyékoltságuk miatt nem alkalmasak a sok napsütést igénylő fajokkal való betelepítésre.

Félárnyékba való évelő növények

Kertészetem kínálatában félárnyékot kedvelő díszes évelő növények roppant gazdag kínálatát találja, külön ajánlom az Ön figyelmébe a bájos japán haranglábat, a dúsan zöldellő erdei hölgypáfrányt, a különleges szépségű baracklevelű harangvirágot, vagy éppen az élénk tarackoló kékgyökeret! ne feledje, évelőágyások kialakításával, évelő növények telepítésével Ön a kertjének állandóságot, biztos keretet adhat, a félárnyéki évelők ültetésével pedig a kevésbé kedvező adottságú kertrészeket is látványossá, vonzóvá varázsolhatja!

Tipp: vegy évelőágyás kialakításánál méret vagy éppen szín szerint is összeültetheti a növényeket a még csodásabb látvány érdekében!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.