Eper palánták

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges iső: 1 perc 20 másodperc

Egész évben ültethető gazdag terméshozamú eperpalántáim közül válogathat kertészetem kínálatában! Ültessen kertjébe epret, hogy tavasszal már saját terméséből szüretelhessen!

Eper vagy szamóca? Régi vita ez, és igazából mindenkinek igaza van, hiszen botanikailag szamóca a helyes elnevezés, a köznyelvben viszont az eper honosodott meg. A nyelvtani kérdésnél sokkal fontosabb azonban, hogy az eper egy roppant ízletes, és nem mellesleg egészséges gyümölcs, melyet Ön is megtermeszthet magának akár a kertjében, akár a balkonján, teraszán, dézsában vagy ládában nevelve.

Eper palánta rendelés a Megyeri kertészetből

Az eper bármely kertben nevelhető, környezeti igényei nem magasak, kezdő kertbarátok is bátran megpróbálkozhatnak vele. Az eper szakszerű ültetéséről EBBEN a cikkemben írtam bővebben. Kertészetemben megtalálhatja a konténeres és szabadgyökerű kiszerelésű változatokat is, a konténeres eper előnye, hogy szinte az egész évben ültethető, a szabadgyökerű változatokat pedig akkor ajánlom, ha a költséghatékonyabb megoldást keresi. Webshopom eperpalánta választékában nem csupán a kiszerelés alapján válogathat, hanem megtalálja a késői, korai, és középkorai változatok legjavát is!

Tudta? Az eper magas C-vitamin tartalommal rendelkezik (15 dkg friss eper elfogyasztása már fedezi napi C-vitamin-szükségletet), valamint többféle vitamin is megtalálható benne: A-, E-, K- és B-vitamin (B1-, B2-, B6-vitamin).

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.