Én a kertjét otthagyó V. Pál lettem volna

Megyeri Szabolcs 2015-11-16 09:15:00

Ha a bíróság lehetővé tenné, hogy V. Pál kertészmérnök börtönbüntetéséből valamennyit közérdekű munkával helyettesítsen, akkor én vasárnaponként átvállalok helyette pár napot, és helyette elmegyek a közérdekű munkára.


Ha minden család, kertbarát, földből élő aki Magyarországon hallotta már a vonal túloldalán amikor a rendőrséget hívta, (éppen ezért nem is hívjuk, mert tudjuk, hogy felesleges) hogy "nézze sajnáljuk nem tudunk Önnek segíteni" amikor terménylopást próbált bejelenteni elvállalna V. Pál büntetéséből 1-2 napot, azt hiszem azt a 7 évet egy hét alatt leülnénk, vagy ledolgoznánk a most mindannyiunk keserűségét, tehetetlenségét szimbolizáló kertész helyett.

Én magam soha nem töltöttem volna fagyállót bele abba a borba. Én inkább otthagytam volna, felhagytam volna a külterületi vagy zárkerti termesztéssel. Elmenekültem volna.

Mint azt tette sok százezer magyar ember. Ezen zártkerti településrészeken százával állnak, gazosodnak az elhagyott porták éppen ezért.

Ezt azért tehetettem volna meg, hogy így döntök, mert személy szerint lenne választási lehetőségem. V. Pálnak nem volt. Őt, és tulajdonát a Magyar Állam nem védte meg.

AZ ITT ÉLNED HALNOD KELL pontosan ezt jelenti vidéken, onnan nincs hová menni. V. Pál élni akart, ebben nem védte meg Őt a Magyar Állam, és most a bíróság cinikusan börtönbe zárja nagyon hosszú időre.

 

Megyeri Szabolcs kertész

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FENYŐFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA FAJTÁK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.