Termékek Menü
0

Én a kertjét otthagyó V. Pál lettem volna

Megyeri Szabolcs
2015-11-16 09:15:00

Ha a bíróság lehetővé tenné, hogy V. Pál kertészmérnök börtönbüntetéséből valamennyit közérdekű munkával helyettesítsen, akkor én vasárnaponként átvállalok helyette pár napot, és helyette elmegyek a közérdekű munkára.


Ha minden család, kertbarát, földből élő aki Magyarországon hallotta már a vonal túloldalán amikor a rendőrséget hívta, (éppen ezért nem is hívjuk, mert tudjuk, hogy felesleges) hogy "nézze sajnáljuk nem tudunk Önnek segíteni" amikor terménylopást próbált bejelenteni elvállalna V. Pál büntetéséből 1-2 napot, azt hiszem azt a 7 évet egy hét alatt leülnénk, vagy ledolgoznánk a most mindannyiunk keserűségét, tehetetlenségét szimbolizáló kertész helyett.

Én magam soha nem töltöttem volna fagyállót bele abba a borba. Én inkább otthagytam volna, felhagytam volna a külterületi vagy zárkerti termesztéssel. Elmenekültem volna.

Mint azt tette sok százezer magyar ember. Ezen zártkerti településrészeken százával állnak, gazosodnak az elhagyott porták éppen ezért.

Ezt azért tehetettem volna meg, hogy így döntök, mert személy szerint lenne választási lehetőségem. V. Pálnak nem volt. Őt, és tulajdonát a Magyar Állam nem védte meg.

AZ ITT ÉLNED HALNOD KELL pontosan ezt jelenti vidéken, onnan nincs hová menni. V. Pál élni akart, ebben nem védte meg Őt a Magyar Állam, és most a bíróság cinikusan börtönbe zárja nagyon hosszú időre.

 

Megyeri Szabolcs kertész