Egy csodás angol rózsa, a Abraham Darby

Megyeri Szabolcs 2014-05-27 13:48:02

Rózsafajtát választani mindig különleges élmény, az igazi rózsarajongók, és persze a kezdő rózsanevelők is hosszan és gondosan válogatnak a számtalan fajta közül, hogy megtalálják a kertjükhöz és az egyéniségükhöz legjobban illő típust. Az angol rózsák népszerűsége évtizedek óta töretlen, hiszen ezek a lélegzetelállító dísznövények a tradicionális fajták, a modern teahibridek, és a floribunda rózsák keresztezéséből jöttek létre.

Az angol rózsák ebből kifolyólag illatosak, mint a régi korok rózsái, virágzásuk folyamatos, színválasztékuk kiemelkedő, megjelenésükben pedig kecsesek, játékosak, de az elegancia sem hiányzik a repertoárjukból. Az angol rózsák virága kerek, természetes hatású, valamint sűrű ágrendszerű, méretes bokrot nevelnek, leveleik pedig fényesek, sötét tónusú zöldek. A Rosa Abraham Darby rózsaszín angol rózsa kora nyártól késő őszig dekorálja rózsaszínes, barackvirágos árnyalatú virágaival a kertet, játékos, üde hangulatot kölcsönözve a birtoknak.

A Rosa Abraham Darby kiváló dísze lehet a fiatalok lakta kerteknek, bája és ártatlansága vidám hangulatot áraszt, de természetesen bármilyen kiskertbe telepíthető, ahol a háziak szeretnék megtörni a hagyományos piros rózsák és egyéb tradicionális dísznövények okozta klasszicista atmoszférát. A Rosa Abraham Darby rózsa sövény funkciót is betölthet, amennyiben kerti út, vagy kerítés mellé hosszanti elrendezésben ültetjük ki a töveket.

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.