Díszfa - orgona

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Csodás megjelenésű és változatos színvilágú orgonák széles választékát találja online kertészetemben. A kiválasztott orgonát egészen kertkapujáig kiszállítom!

A tavasz örök slágere a színes, illatos orgona, mely nem elsősorban vágott növényként, ajándékként szép, hanem kerti cserjeként. Az orgona egy évelő díszcserje, mely fajtól függően 3-7 méter magasra nőhet, színeit tekintve pedig roppant változatos lehet, kedveltek a piros és fehér változatok, népszerű a klasszikus lila virágzatú orgona, a különlegességeket kedvelők pedig tarka szirmú változatot is választhatják.

Az orgona hálás kerti dísznövény, gondozási igénye alacsony, fagyállósága jó, az átlagos kerti talajban problémamentesen nevelhető, így kezdő kertészkedők is bátran próbálkozhatnak vele. Az orgona metszési feladatokat igényel, ezek azonban nem összetett teendők. Az orgona nem csupán színeivel, illatával teremt maga körül élő, lüktető teret, hanem az általa a kertbe vonzott pillangókkal is megváltoztatja a kert hangulatát!

Az orgona ültethető kerítések mellé takaró, térhatároló funkcióval, szűkebb előkertekbe helykitöltésként, vagy például utcafrontokra is, ahol különleges látványelemként működhet. Bárhová telepítjük, dús lombozatával és feltűnő, élénk színű virágzatával a kert tavaszi képének meghatározója lesz! 

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.