Ostorfa

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetemből ostorfát! A kiválasztott facsemetét szakszerűen, saját teherautómmal szállítom ki az Ön otthonába!

Kerti fa ültetésénél rengeteg figyelembe vehető szempont létezik a fa méretétől kezdve annak virágszínéig bezárólag, az utcai fák esetében azonban mások a hangsúlyok. Az ideális utcafronti, vagy parkba való fa fő ismérvei a nagy ellenállóképesség, az alacsony vízigény, a betegségekre való hajlam hiánya. Ezek a tulajdonságok egyesülnek a nyugati ostorfában, mely nem véletlen az egyik legkedveltebb utcai, városi fa. Kifejezetten jól tolerálja a szennyezett, urbánus levegőt, kifejlett korában alig szorul öntözésre, betegségei pedig nem számottevőek, vagy nevelése könnyű, díszítőértéke pedig magas.

ostorfa vásárlás a Megyeri kertészetből

Válassza Ön is a nyugati ostorfát, ha utcai, utcafronti, vagy parkba való fát keres, kertészetemben ráadásul többféle méretű előnevelt példány közül választhat, amennyiben például az azonnali magas díszítőérték a fontos Önnek, rendelje meg a koros, akár két méter magas ostorfa csemetét!

Tipp: az ostorfa nem virágaztával, hanem inkább lilás színű bogyótermésével díszít, melyet a madarak is nagyon kedvelnek!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ILLATOS FENYŐFA: LUC FENYŐ KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.