Hársfa

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből hársfa csemetét! Gazdag hársfa választékkal, kedvező árakkal, és országos kiszállítással állok az Ön rendelkezésére!

A hársfa igazi történelmi fafaj hazánkban, közel fél évezrede ültetjük díszfaként szépségéért és illatáért, emellett értékes gyógynövényként is számon tartjuk, hiszen ki ne hallott volna a hársfavirág tea jótékony hatásairól! A hárs manapság sem ment ki a divatból, köszönhetően klasszikus szépségének, nagy tűrőképességének, és gazdag fajtaválasztékának. Kertészetem kínálatában szinte a teljes hársfa paletta megtalálható, így  Ön választhatja az alacsonyabb, 20-25 méterre cseperedő kislevelű hársok valamelyikét, a különösen dekoratív ezüst hársot, vagy a gömbkoronájú változatot, esetleg a hazai kertekben egzotikumnak számító mongol hársot!

hársfa vásárlás a Megyeri kertészetben

A hársfákat elsősorban sorfaként, parkfaként ismerjük, de természetesen kertekbe is telepítheőek. A magasabb változatok nagyobb birtokra ajánlottak, míg a gömbkoronájú, vagy kislevelű fajok az előkertben, utcafronton is remekül mutatnak majd. A hársfa gondozása gyermekjáték, környezeti igényei visszafogottak, az első években növekedési üteme lassú, a későbbiekben azonban cseperedése felgyorsul, és hamar eléri a teljes méretét!

Tudta? Hársfáimat akár koros csemeteként is rendelheti, ekkor egy már terebélyes, kialakult lombkoronájú, idősebb növendéket ültethet el, mely azonnal a kertje, utcafrontja vonzó dísze lesz!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FENYŐFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA FAJTÁK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.