Termékek Menü
0

Fagytűrő császárfa

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon egészséges, előnevelt, teljesen fagytűrő császárfa csemetét kertészetemből! A kiválasztott növényt kertkapujáig kiszállítom !

császárfa egy kivételesen kedvező tulajdonságokkal rendelkező díszfa, melynek számos előnye van.  A császárfa ismert a gyors növekedési üteméről, az alacsony gondozási igényéről, valamint javára írható, hogy  a szélsőséges típusok kivételével minden talajban remekül növekszik. Természetesen a császárfa mindenek előtt egy átlagon felül díszes kerti növény, melynek igazi különlegességét látványos virágzata, és szokatlanul nagy levelei adják.  

A fagytűrő császárfa az ismert változatoktól abban különbözik, hogy probléma nélkül átvészeli az olykor igencsak zord magyar teleket , tehát az értékes és dekoratív fa kifagyásától, téli elhalásától ebben az esetben nem kell tartani ! A fagytűrő császárfát kifejezetten ajánlom azoknak, akik egy nagyon gyors növekedési ütemű díszfát keresnek, ami már pár év alatt termetes, mutatós fává cseperedik. A fagytűrő császárfa mérete közepes , az átlagosan 15 méteres növény a kisebb kertekben is elfér, a nagyobb birtokokon pedig remek szoliter lehet, de utcai ültetése is javallott!  Amennyiben Ön is egy, az átlagosnál színesebb, látványosabb díszfát keres a kertjébe, mely alacsony gondozási igényű és a télállósága is megfelelő, akkor válassza a fagytűrő császárfát!

  Tipp: a felnőtt császárfa akár évi 60-80 kb lombtömeget ad, így a házilag komposztálóknak elsőrangú választás!

Rendezés: