Termékek Menü
0

Ámbrafa

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből ámbrafát! A kiválasztott facsemetéket országosan kiszállítom egészen az Ön kertkapujáig!

Az ámbrafa a nagyobb kertek, nyílt területek ideális díszfája, magas termete (akár 20-30 méteres is lehet), terebélyes lombkoronája miatt kisebb kertrészeken nem érvényesül a szépsége. Az ámbrafa alacsony elterjedtsége miatt egzotikus vendég lehet az Ön kertjében is, különleges megjelenésével elismerést, csodálatot vált majd ki! Az ámbrafa fő ismertetőjele a dús lombkorona, mely ősszel csodás árnyalatokban pompázik majd, így a nyár után kertje nem fog szürkévé válni! 

ámbrafa ültetése Megyeri kertészet

Az ámbrafa fontos tulajdonsága, hogy mészérzékeny, ezért a savanyú talajokat kedveli, melyet könnyedén biztosíthat növényének, például savanyú tőzeg vagy savanyú virágföld adagolásával. Az ámbrafa egyebekben egy könnyen tartható, kezdőknek is ajánlható dísznövény, mely a napos fekvést kedveli, extra gondoskodást nem igényel, metszeni pedig csak az ágtöréssel járó viharkárok után kell.

Kertészetem kínálatában az ámbrafa több izgalmas változatát is megtalálja, így például a kisebb kertekbe is telepíthető oszlopos lombkoronájú változatot, vagy a különösen dekoratív kereklevelű típust!

Rendezés: