Termékek Menü
0

Díszalma ültetés a kertbe

2016-10-24 18:03:58

 

Minden kertben dilemmát jelent, hogy gyümölcstermők vagy díszfák népesítsék be azt. Természetesen lehet mindkét típusból telepíteni, de a rendelkezésre álló hely általában véges, így gyakran döntéskényszerbe kerülünk.

Van azonban megoldás! Ha Ön olyan fát szeretne, mely megnyerő küllemével, dekoratív megjelenésével szépíti meg kertjét, ráadásul termése ehető, akkor a díszalma éppen Önnek való! 

 

díszalma vásárlás Megyeri kertészet

 

A díszalmafa számtalan előnye közül ismerjen meg párat:

- a díszalmafa kiemelkedően magas esztétikai értékkel rendelkezik

- a díszalma mérete kompakt, így kisebb kertekbe is bátran ültethető, de elfér az utcafronti légvezetékek alatt is,       sőt, társasházi kertekbe is ideális

- a díszalmafa termése hosszan az ágakon marad, így nem csak alakjával és lombozatával emeli a kert szépségét,     de termésével is hozzájárul a birtok egyedi arculatának kialakításához

- díszalma fajták gazdag választékát találja online kertészetemben

- a díszalma gondozása nem jelent a szokásosnál nagyobb kihívást, ápolása nem igényel szakértelmet

 

díszalma vásárlás Megyeri Szabolcs kertészete

 

Kertészetem díszalmafáit megrendelheti konténeres és földlabdás kiszerelésben is, így a díszalma ültetése fagyos téli hetek kivételével csaknem az egész évben lehetséges! A konténeres díszalmát tavasztól késő őszig ültetheti el kertjébe, a földlabdás díszalma változatok október huszadika és december közepe között, valamint kora tavasszal helyezhetőek ki! 

 

A díszalma fa ára fajtánként és a kiszereléstől függően eltérő, a teljes kínálatért kattintson IDE!

 

díszalma csemete vásárlás Megyeri kertészet

 

Fontos információ! A kertészetemből rendelt díszalma facsemetéket nem postán vagy futárszolgálattal, hanem saját teherautómon szállítom ki Önhöz, így garantáltan ép és egészséges, ültetésre kész növényt kap kézhez!

 

díszalma vásárlás Megyeri Szabolcs kertészete

Tartalomhoz tartozó címkék: díszfák díszalma