Gyöngyvessző-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből sövénynek is alkalmas gyöngyvesszőt! A kiválasztott cserjéket országosan házhoz szállítom!

A cserjefélék sokoldalúan felhasználhatóak a kertben, de ha Ön egy igazán változatosa módokon ültethető, dekoratív cserjét keres, akkor a gyöngyvessző-félék közül válogasson! A nemesített gyöngyvessző-félék színben és magasságban eltérőek lehetnek, de kedvező tulajdonságaik megegyeznek! Ezek a cserjefélék alkalmasak nyírt vagy nyíratlan sövénynek, kitűnően helytállnak szoliternövényként, nagyobb területeken pedig csoportos ültetésükkel érhető el egyedi látványhatás! A gyöngyvessző telepítése javallott előkertekbe és utcafronti földsávokba is, bárhová kerülnek, ezek a mutatós növények megszépítik környezetüket!

gyöngyvessző rendelés Megyeri Kertészet

A gyöngyvessző előnyei közé tartozik, hogy jó értelemben véve igénytelen, tehát gondozása nem ró sok feladatot a háziakra, ritkábban használt kertrészekre, vagy hétvégi telkekre is bátran ültethető. Kertészetemben a gyöngyvessző több izgalmas változatát megtalálja, kifejezetten ajánlom az Ön figyelmébe a feltűnő aranypiros japán gyöngyvesszőt, a bájos megjelenésű Nipponi gyöngyvesszőt, vagy éppen a feminim vonásokkal rendelkező rózsaszín japán gyöngyvesszőt

Ne feledje, a kertészetemből megrendelt növényeket, így a gyöngyvesszőt is saját teherautómmal, szakszerűen szállítom ki az Ön otthonába!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.