Talajtakaró cserjék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetemből talajtakaró cserjéket! A kiválasztott növényeket országosan kiszállítom az Ön otthonába!

Gyakran előfordul, hogy a kertben, vagy éppen az utcafronti területen akadnak parlagi, funkció nélküli, és ezért dísztelen, üresen árválkodó részek. Ezek a terek hatékonyan és esztétikusan elfedhetőek talajtakaró cserjék betelepítésével! A talajtakaró cserjék alacsony termetűek, nagy területen terülnek szét, egységes, gondozott látványt biztosítanak, mindemellé pedig alacsony gondozási igény társul. Ilyen módon a talajtakaró cserjék különösen alkalmasak arra, hogy gazmentes, homogén, ápolt felületet biztosítsanak akár a kertben, vagy éppen az utcai földsávokon, esetleg a társasházi közös területeken!

Talajtakaró cserjék a Megyeri kertészetből!

A talajtakaró cserjék természetesen akkor is bevethetőek, ha nem kimondottan a takarás, csak a szép látvány a cél, de ezek a növények elsőrangúak rézsűs kertrészek, dombos, lankás területek színesítésére is! Kertészetemben talajtakaró cserjék széles választékát találhatja meg, a számtalan változat közül külön ajánlom az Ön figyelmébe az ősszel is roppant dekoratív terülő madárbirset, a sárga árnyalataival díszelgő arany kecskerágót, vagy az üdén zöldellő örökzöld orbáncfüvet

Tipp: talajtakaró cserjék ültetésével nagyon alacsony gondozási igényű előkerti növénydekoráció is kialakítható, így a ház látképe folyamatosan harmonikus, szemet gyönyörködtető lesz!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.