Szúrós cserjék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből sövénynek való tüskés cserjéket! A kiválasztott növényeket országosan házhoz szállítom!

Cserje vásárlása esetén mindig kérdés, hogy milyen típus legyen a kiválasztott. A szúrós cserjefélék elsősorban védelmi célokat szolgálhatnak, hiszen szinte áthatolhatatlan, biztonságos védelmi vonalat alkotnak.  A kerítés mellé, vagy a kerítés helyett telepített tüskés sövény megakadályozza, hogy illetéktelenek bejussanak a kertbe, hiszen az ágak közötti átbújás nem lehetséges, a sövény megmászása pedig szintén kizárt. A szúrós cserjék nem csak a kert utcafronti részén teljesíthetnek szolgálatot, hanem például a birtok egyéb határvonalait is szegélyezhetik. Nagyobb, nehezen belátható kertek esetében a biztonságérzet eredményesen növelhető, ha a hátsó területeken szúrós, tüskés sövény kerül kihelyezésre.

szúrós cserjék vásárlása Megyeri kertészet

Kertészetem kínálatában szúrós cserjék gazdag választékát találja meg, és azt se feledje, hogy ezek a növények nem csupán praktikusak, de egytől-egyig szép, harmonikus megjelenésűek, így Önnek a dekoratív külcsínről sem kell lemondania! Külön ajánlom Önnek a közkedvelt homoktövist, a klasszikus magyalt, vagy a piros bogyóival díszítő tűztövis változatot

Ne feledje, a szúrós cserjék dísznövényként is helyt állnak, és nem csak a kertbe, hanem az utcafrontra is telepítheti őket!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS, CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.