Cserjék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Kertészetemben cserjefélék egyedülállóan széles választékát találja! A kiválasztott növényeket országosan házhozszállítom, egészen az Ön kertkapujáig.

A cserjék a kerti flóra talán legsokoldalúbban felhasználható növényei, hiszen helytállnak szoliterként, sövényként, térelválasztóként, vagy éppen dekorációként is. Az örökzöld cserjék egész évben díszítik a birtokot, a védelmi céllal ültethető szúrós cserjék pedig jobban óvják kertünket, mint bármilyen csúf, épített kerítés. A talajtakaró cserjék választásával a ritkábban használt, parlagi kertészeket fedheti el esztétikusan, vagy akár a rézsűs területeket is beültetheti ezekkel az alacsony, szemrevaló bokrokkal. A funkcionalitás mellett a szépség is fontos szempont, ezért ne hagyja ki a számításból a virágaikkal vagy éppen leveleikkel díszítő cserjeféléket sem. Végül pedig személyes kedvenceimet ajánlom Önnek, az ehető termésű cserjék ugyanis egyszerre több jótéteménnyel is szolgálnak, egészséges nassolnivalót biztosítanak, látványosak, hiszen termésükkel is dekorálnak, a tüskés fajok pedig mindemellett még védvonalként is beválnak!

         

A legtöbb cserje kompakt méretű, vagy éppen metszéssel formára, alakra nyírható, így ezek a növények megkötés nélkül ültethetőek akár kisebb, akár nagyobb birtokokra, vagy éppen társasházi közös kertrészekre, utcafronti sávokra. Cserjék telepítésével a kert látványa hatékonyan dúsítható, a fáknál alacsonyabb, de a dísznövényeknél, virágoknál magasabb cserjék kitöltik a kertben a vertikális hiátusokat, így mindenféleképpen helyük van az Ön birtokán is! 

A megrendelt cserjéket egyedülálló módon kertészetem saját teherautójával szállítom házhoz, így a növények szakszerű módon, garantáltan épségben érkeznek meg Önhöz!

Rendezés:
Kiadás éve
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.