Termékek Menü
0
Campsis tagliabuana 'Madame Galen' - Előnevelt trombitafolyondár (sötétnarancs, óriás virág) Katt rá a felnagyításhoz

Campsis tagliabuana 'Madame Galen' - Előnevelt trombitafolyondár (sötétnarancs, óriás virág)

Ár:
4.490 Ft

Szállítási méret: 60-80 cm magas csemete

Kiszerelés: konténerben

Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A Madame Galen a Campsis radicans és a Campsis gradiflora hibridje. Ebből a kettő trombitafolyondárból egy igazán dekoratív kapaszkodó növény lett, amely biztosan az Ön egyik kedvenc fajtája is lesz.

A grandiflora oldalról örökölte a hatalmas tölcsérvirágait, amik feltűnővé varázsolják a növényt. Sötétnarancs színű virágaira, megfelelő körülmények között, akár egész nyár folyamán számíthatunk, sőt még szeptember végén is nyílhatnak a virágok a hajtás végeken.

Napos helyre és tápanyagban dús földbe ültetve, biztosan gyönyörű sötétnarancs színű virágözönnel fog megajándékozni bennünket. Akár 10- 12 méter magasra is felkapaszkodhat, ha olyan helyre ültetjük, ahol van lehetősége terjedni.

Készíthetünk számára lugast, pergolát vagy egyszerűen csak ültethetjük a fal tövébe, vagy kerítés lábához, mindenhova kényelmesen fel fog mászni az évek alatt. Mindenképpen jó választás a sötétnarancs virágú trombitafolyondár, hogy ha madarak csiripelését vagy méhek zümmögését szeretné hallgatni, amikor kint a kertben tevékenykedik. 

A sötétnarancs virágú trombitafolyondár ültetéséhez azért ajánlom a Dolce Vital általános virágföld keveréket, mert ennek a kapaszkodó növénynek szüksége van a tápdús talajra. Ez a keverék a hosszan lebomló mikroelemeiknek köszönhetően folyamatosan biztosítja a növény számára a kellő mennyiségű tápanyagot. A rendszeres öntözést a közeg remek vízfelvevő- és vízmegtartó tulajdonsága segíti.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő