Balkon növények

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Balkonra, erkélyekre való dekoratív dísznövények széles választékát találja kertészetemben! A megrendelt növényeket az egész ország területén házhozszállítom!

Ne hagyja, hogy balkonja, terasza üresen, szürkén árválkodjon! Ültessen kifejezetten balkonokra való színes, esztétikus dísznövényeket, hogy otthonának ezt a fontos területét is kellemessé, vonzóvá varázsolhassa! A hagyományosan kedvelt muskátli fajták mellett kertészetemben számos egyéb balkonra való virágot is talál, így rendelhet például  a tavaszi szezonra  petúniát sárga violát , begóniát , vagy  kanálajakot . Balkonjának télen sem kell dísztelennek lennie, az őszi balkonvirágok közül ajánlom figyelmébe a százszorszépet , az árvácskát , vagy a hangát !

 

A balkonra való dísznövények telepítésével Ön egycsapásra rendezetté, látványossá teheti, és így nem csak az erkélyt szépítheti meg, de az egész ház, épület képe is kedvezően változik. A balkonvirágok gondozása általánosságban nem bonyolult feladat, ügyes praktikákkal, például mulcsolással, vagy öntöntöző virágládák használatával minimalizálhatóak a teendők. Több növényfaj együttes ültetése esetén kis fantáziával csodás szín és formakompozíciók hozhatóak létre, így az erkélyt teljesen a személyiségének megfelelő külleműre alakíthatja!
 
Tipp: a balkonvirágok nyújtotta esztétikai hatás fokozható, ha díszes,látványos edényeket, virágládákat használ fel!
Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV
Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.