Aster ageratoides 'Ashvi' - Őszirózsa

Aster ageratoides 'Ashvi' - Őszirózsa Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
490 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Közeg: Tőzeges, magas tápanyagtartalmú virágföldkeverék.
Kiszerelés: 9x9 cm-es kertészeti konténerben

Kiszerelés: 9x9 cm-es kertészeti konténerben
Menny.:db
Leírás és Paraméterek


Származás Japánban, Kelet-Ázsiában honos az alapfaj és annak változatai. Európában csak manapság lett ismertté egy dán kutatás eredményeként. Ez a faj teljesen ellenálló a lisztharmattal szemben!!!
Általános alakja, leírása Kompakt, robosztus növekedés, sötétzöld lomb és erős szárrendszer jellemzi. Töve terjed de nem agresszíven. A beültetett területet gyorsan és teljes fedettséget biztosítva borítja.
Levél Világoszöld, finoman fényes lomb, erős, elágazódó szárrendszer jellemzi, lombja télen megbarnul, de kora tavasszal gyorsan újul. Lisztharmattal szemben teljesen ellenálló, még szárazabb viszonyok között is, mérsékelten tűri a téli sózás káros hatásait is.
Virág/virágzat Tiszta fehér, margaréta-szerű virágfejek, sárga köggel. Augusztus végétől egészen a fagyokig díszíti a sűrű, tömött bokrokat. A virágok nem érzékenyek a korai fagyokra.
Termőhelyi igény Napos helyre, szinte bármely kerti talajba ültethető, nagyon tűrőképes fajta! Köztéri kiültetésekre kifejezetten ajánlott!!! Ajánljuk városi parkokba, utak, járdák mellé és nagyobb körforgalmakba is.
Felhasználás Bármely olyan helyen ahol gyors és látványos fedettséget szeretnénk elérni, alacsony fenntartási költséggel. Ez a fajta Hollandiában, Németországban már kipróbált, megbízható, közterületi kiültetéseknél jól bevált faj - fajta.
Társítás Késői és hosszan elhúzódó virágzása miatt ősszel színeződő díszcserjék (Euonymus alatus); Pennisetum fajok; Sedum spectabile fajták, Parthenocissussal befutatott falak előtt. Gyors fedettség eléréséhez 7 növény/m2 ajánlott.
Megjegyzés Részletes leírás olvasható az ún. FLEUR ROBUSTE fajokról a Boot & Co Boomkwekerijen B.V. honlapján (www.boot.nl).
Szín fehér
Virágzási hónap Augusztus-Október
Magasság 50-70 cm
Magasság virágzáskor 60-70 cm
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Ezeket nézte meg:
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.