A szőlő általános tulajdonságai

Nem találkoztam még soha olyan emberrel, aki valamilyen formában ne szerette volna a szőlőt. Személy szerint bárhogy szívesen fogyasztom: nyersen, különféle desszertekben és természetesen egy minőségi szőlőből készült bor is jól tud esni olykor-olykor.

vitaminokban gazdag, jótékony hatású gyümölcsöket érdemes termeszteni, hiszen rengeteg féle módon felhasználhatóak. Ha nem akarunk rögtön egy egész szőlősort telepíteni, a kacsokkal kapaszkodó csemetéket futtathatjuk lugasra, pergolára is. Klasszikus, de megunhatatlan, rendkívül mutatós megoldás. A rendelkezésre álló felületeket gyorsan befutja, levelei pedig hűs árnyékot biztosítanak.

A különféle betegségek, kártevők ellen elengedhetetlen a növényvédelem. Rendszeres permetezéssel, kitartó gondozással szőlőcsemetéink gyönyörűen és gyorsan fejlődnek majd, s hamarosan az ízletes gyümölcsöket is szüretelhetjük .

Kertészetemben rengeteg fajta különböző méretű és korú szőlő közül válogathat, így mindenki megtalálhatja a számára ideálisat, legyen az borszőlő vagy csemegeszőlővörös vagy fehérmagvatlan vagy egy kevésbé ismert, különleges fajta. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok szőlő
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS,CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.