A Rosa Kortuna Nemes, virágágyi teahibrid rózsa jellemzői

Megyeri Szabolcs 2014-12-15 15:48:22

A Rosa Kortuna Nemes, virágágyi teahibrid rózsa egy igazán különleges megjelenésű rózsafajta, virágai két színben játszanak. Először a lazacrózsaszín, üde és nőies szirmok vehetők észre, aztán közelebb hajolva a szirmok belső, sárgás árnyalata is szembetűnik. A rózsa virágai kúpos alakúak, tömöttek, valamint illatuk erős, valódi hamisítatlan rózsaaromával lengik be a teret.

A Rosa Kortuna Nemes, virágágyi teahibrid rózsa jó növekedésű fajta, ágai erőteljesek, markáns megjelenésűek. Nem csupán a virágok, a rózsa levelei is meghatározóak, a Rosa Kortuna Nemes, virágágyi teahibrid rózsa esetében nagyok, középzöldek, így remekül harmonizálnak a bájos virágzattal. A Rosa Kortuna Nemes, virágágyi teahibrid rózsa magassága 120-150 centiméter, ezzel a középmezőnyben helyezkedik el.

A Rosa Kortuna így kisebb, ékszerdoboz-szerű kertecskékben, és nagyobb, nyílt tereppel rendelkező birtokokon is kiválóan mutat, valamint arra is alkalmas, hogy az utcafronti földsávot is benépesítsük vele. A Rosa Kortuna a rózsabetegségekkel szemben kifejezetten toleráns, így a növényvédelmi feladatok nem fognak sok energiát felemészteni, vagyis akár teljesen kezdő kertészkedők is bátran próbát tehetnek vele. A Rosa Kortuna Nemes, virágágyi teahibrid rózsa virágának színe elsősorban nőies jellegű, harmonikusan elrendezett, gondosan ápolt kertek káprázatos dísze lehet!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.