A Rosa Winchester angol rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2014-12-18 12:01:19

Rózsát - persze egy csipetnyi költői túlzással - úgy választunk, akárcsak párt az életben. Fontos az első benyomás, a megragadó illat, a szépérzékünket simogató külalak, vagyis az, hogy személyiségünkhöz melyik rózsafajtát véljük a legközelebb állónak. A Rosa Winchester angol rózsa megejtő szépség, ártatlan rózsaszín szirmai díszei lehetnek minden nagy műgonddal ápolt ágyásnak és kertnek, nagyszerűen mutatnak az ablak alatt, vagy a birtok fő helyén kialakított vegyes rózsaágyásban.

A Rosa Winchester angol rózsa alacsony növekedésű rózsafajta, így kis kertekbe, szűkebb helyekre is telepíthető, magassága mindössze 80-100 centiméter. A Rosa Winchester angol rózsa mérete kiválóan alkalmassá teszi ezt a fajtát például utcafronti, vagy előkerti ültetésre is, ha így járunk el, a ház mellett elhaladó járókelők csodálatát bizonyosan kivívjuk! A Rosa Winchester angol rózsa virága telt, rozettaszerű, a virágok átmérője 6-8 centiméter. Ez a rózsafajta gyengébb illattal rendelkezik, ahogy szépségét, úgy bódító aromáját is inkább közelről tárja fel. A Rosa Winchester angol rózsa virágzási ideje hosszú, a bámulatos rózsaszín szirmokat nyár elejétől késő őszig csodálhatjuk a kertben.

A Rosa Winchester levelei közepes nagyságúak, középzöldek, remekül egészítik ki a pasztelles árnyalatú virágokat. A Rosa Winchester angol rózsa a betegségekkel szemben mérsékelten ellenálló, így nagyon fontos, hogy a rózsát megbízható forrásból rendeljük, mert csak így számíthatunk egészséges, és növényvédelmi szempontból kevés gondozást igénylő rózsatövekre. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.