A Rosa White Mary Rose romantikus rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2014-12-15 13:41:45

A Rosa White Mary Rose romantikus rózsa angol rózsa szinte bármilyen kertben jól mutat, de az ízléses összhatás eléréséhez nem mindegy, hogy hova, milyen növények mellé ültetjük. A Rosa White Mary Rose romantikus rózsa alacsony növényű rózsafajta, magassága 60-80 centiméter körül várható, ezért kisebb előkertekbe is ajánlható, de természetesen nagyobb területen is kiválóan fest, és akár alacsony térhatároló sövényként is lehet ültetni.

A Rosa White Mary Rose romantikus rózsa közepes növekedésű, laza ágrendszerű, fehér virágaival egészen légies megjelenésű. Virágai teltek, csésze alakúak, közepesen tömöttek, és tiszta, sugárzó fehér színben tündökölnek. A rózsa virágzása nyár elejétől késő őszig tart, így az év legaktívabb kerti időszakában végig magas esztétikai élményt nyújtanak. A Rosa White Mary Rose romantikus rózsa rózsa levelei kisméretűek, puha tapintásúak, középzöld színűek, így remekül egészítik ki a fehér virágok visszafogott atmoszféráját.

A Rosa White Mary Rose romantikus rózsa illata markáns, határozottan észreveteti magát, ültetésével igazi rózsaaroma lengi be a kertet. A Rosa White Mary Rose romantikus rózsa betegségekkel szemben kevésbé ellenálló, ami persze nem jelenti azt, hogy bizonyosan sok növényvédelmi feladatunk lesz, de a megszokott rózsabetegségek megjelenhetnek, mint például a lisztharmat, a mozaikvírus, a csillagpenész, vagy a rózsarozsda, a kártevők közül pedig a levéltetvek támadhatják a Rosa White Mary Rose romantikus rózsa.

Mint minden esetben, a Rosa White Mary Rose romantikus rózsa esetében is fontos, hogy megbízható, ellenőrzött forrásból rendeljük, vagy vásároljuk az ültetésre szánt példányokat, a hipermarketekben olcsón árult rózsák az esetek túlnyomó részében nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket.

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS, CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.