A Rosa Tom Tom rózsaszín ágyás rózsa tulajdonságai

A Rosa Tom Tom ágyás rózsa hangsúlyos, erős rózsaszín árnyalatban tündököl, így egyszerre képes markáns látványelemmé válni a kertben, és lágy, keleties hangulatot árasztani! Ez a porcelánszépségű rózsa remekül passzol élénk színű rózsákból összeállított vegyes ágyásokba, ugyanakkor egymagában ültetve is meghatározó, élénk növénydekoráció lesz. A Rosa Tom Tom rózsaszín ágyás rózsa számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, virágzási ideje hosszú, a betegségekkel szemben ellenálló, növekedési üteme jó, virágzata dús és csoportos. A Rosa Tom Tom rózsaszín ágyás rózsa kompakt méretű, így nyílt területeken, központi részeken kialakított ágyásokban is szépen mutat majd, de kisebb, szűkebb részeken – előkertekben, kerti út mentén, a terasz körül, vagy utcafronti ágyásokban – mutatja meg igazi szépségét! A Rosa Tom Tom rózsaszín ágyás rózsa ültetését csoportosan ajánlom, már két négyzetméternyi területen jól fog érvényesülni. A Rosa Tom Tom rózsaszín ágyás rózsa jól fog állni fiatal családok, vagy éppen friss házasok kertjeiben, de eleganciája miatt konzervatívabb szemléletben kialakított birtokokra is javaslom!

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Tom Tom rózsaszín ágyás rózsa ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Tovább a rózsához > >

< < Vissza a Kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS, CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.