Termékek Menü
0

A Rosa Tiki narancsos-rózsaszínű virágágyi rózsa jellemzői

A tengernyi rózsafajta között rengeteg klasszikus – piros, fehér, sárga – árnyalatú, és számtalan egzotikus színű típus található, így nehéz kitűnni a tömegből, azonban a Rosa Tiki narancsos-rózsaszínű virágágyi rózsának szerintem sikerül ez a bravúr!

A Rosa Tiki nehezen körülírható, teljesen egyedi színárnyalatban tündököl, a legjobban ezt az árnyalatot a narancs és a rózsaszín elegyeként lehet leírni, de az biztos, hogy a látvány inspiráló és képzettársításokra sarkalló. A Rosa Tiki narancsos-rózsaszínű virágágyi rózsa közepes-nagy méreténél fogva alkalmas a központi rózsaágyások benépesítésére, de szintén jól mutat majd egy kisebb előkertben, vagy akár utcafronti ágyásban is, és teret enged a kreatív megoldásoknak, például a kerti út mellé, vagy a terasz köré csoportosítva a csodás virágokat.

A Rosa Tiki narancsos-rózsaszínű virágágyi rózsa egyéb tulajdonságai is figyelemre méltóak, ez a rózsafajta sűrű lombozattal, hosszú virágzási idővel, erős, átható illattal rendelkezik, ráadásul a betegségekkel szemben kifejezetten ellenálló, így nevelése könnyű. Amennyiben Ön rajong a különleges, az átlagostól messze elütő rózsákért, már meg is találta szíve választottját a Rosa Tiki személyében!

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Tiki narancsos-rózsaszínű virágágyi rózsa ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Hasznos kertészeti tanácsok:
Kattintson a képekre.

                             
A Rosa Tiki                        A Rosa Tiki                        A Rosa Tiki                             A Rosa Tiki
narancsos-rózsaszínű        narancsos-rózsaszínű        narancsos-rózsaszínű             narancsos-rózsaszínű
virágágyi rózsa                  virágágyi rózsa                 virágágyi rózsa ültetési         virágágyi rózsa gondozása
tulajdonságai                    metszése                           útmutatója

Tovább a rózsához > >

< < Vissza a Kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa