Termékek Menü
0

A Rosa Tiffany illatos rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-02-24 16:58:20

A Rosa Tiffany virágágyi teahibrid rózsa csodás narancssárga szirmaival hívja fel magára a figyelmet először, hogy aztán rögtön ezután finom, klasszikus rózsaillatával kényeztesse a szemlélődőt. A Rosa Tiffany teahibrid rózsa egy átlagon felüli dekorációs értékkel rendelkező virágágyi rózsa, mely arra termett, hogy Ön a kertjének központi, szem előtt lévő részébe ültesse, például pompás, tömött rózsaágyást kialakítva!

A Rosa Tiffany illatos rózsa hosszú virágzási idővel rendelkezik, ráadásul bimbós állapota szintén hosszantartó, így igazán egyedi megjelenéssel kecsegtet! A Rosa Tiffany illatos rózsa virágai a nyár elején nyílnak, és egészen késő őszig díszítik majd az Ön kertjét. A Rosa Tiffany teahibrid rózsa növekedési üteme erőteljes, vágórózsának is kiváló alany! A Rosa Tiffany rózsa magassága 100-150 centiméter magas, így elsősorban tágasabb kertekbe ajánlom, ahol megjelenése érvényesülhet, de akár kisebb előkertek dús kitöltésére is felhasználható, ha sűrű, magas rózsazuhatagot képzelünk el!

Ez a rózsafajta a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, ami azt jelenti, hogy a szakszerűen gondozott, rendszeresen ápolt Rosa Tiffany rózsa alig hajlamos a rózsabetegségekre. A Rosa Tiffany rózsa ültetési tőtávolsága 50-60 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 4-5 tő ültethető belőle.