A Rosa Tiffany illatos rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-02-24 16:58:20

A Rosa Tiffany virágágyi teahibrid rózsa csodás narancssárga szirmaival hívja fel magára a figyelmet először, hogy aztán rögtön ezután finom, klasszikus rózsaillatával kényeztesse a szemlélődőt. A Rosa Tiffany teahibrid rózsa egy átlagon felüli dekorációs értékkel rendelkező virágágyi rózsa, mely arra termett, hogy Ön a kertjének központi, szem előtt lévő részébe ültesse, például pompás, tömött rózsaágyást kialakítva!

A Rosa Tiffany illatos rózsa hosszú virágzási idővel rendelkezik, ráadásul bimbós állapota szintén hosszantartó, így igazán egyedi megjelenéssel kecsegtet! A Rosa Tiffany illatos rózsa virágai a nyár elején nyílnak, és egészen késő őszig díszítik majd az Ön kertjét. A Rosa Tiffany teahibrid rózsa növekedési üteme erőteljes, vágórózsának is kiváló alany! A Rosa Tiffany rózsa magassága 100-150 centiméter magas, így elsősorban tágasabb kertekbe ajánlom, ahol megjelenése érvényesülhet, de akár kisebb előkertek dús kitöltésére is felhasználható, ha sűrű, magas rózsazuhatagot képzelünk el!

Ez a rózsafajta a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, ami azt jelenti, hogy a szakszerűen gondozott, rendszeresen ápolt Rosa Tiffany rózsa alig hajlamos a rózsabetegségekre. A Rosa Tiffany rózsa ültetési tőtávolsága 50-60 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 4-5 tő ültethető belőle. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FENYŐFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA FAJTÁK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.