Termékek Menü
0

A Rosa Sympathie futórózsa jellemzői

Megyeri Szabolcs
2015-02-25 14:30:40

Kevés klasszikusabb, szemet gyönyörködtetőbb rózsa árnyalat létezik, mint az égő, feltűnő piros. A piros rózsa az érzelmek, a szenvedély kifejezője, melyet a harsány színekkel komponált, életteli kertekbe ajánlok. Ez a rózsafajta szemet gyönyörködtető megjelenése mellett egyéb jó tulajdonságai miatt is az Ön kedvence lesz!

A Rosa Sympathie futórózsa egy erőteljes növekedésű, laza ágrendszerű, csoportos virágzatú rózsa, melynek magassága a három métert is elérheti, ezért például alkalmas a kissé romos, csúfabb falfelületek dekoratív takarására, de futtatható kerítésre, pergolára, vagy egyéb, kreatívan kivitelezett támasztékra is.

A Rosa Sympathie futórózsa virágzási ideje hosszú, a betegségekkel szemben pedig ellenálló, ami azt jelenti, hogy a szakszerű rózsagondozás mellett Önnek nem kell tartania makacs rózsabetegségek megjelenésétől. A Rosa Sympathie futórózsa illata jól érezhető, gyengéd rózsaaromája belengi majd a kertet, így ez a rózsa egyszerre több érzékszervét is kényezteti majd! A Rosa Sympathie futórózsa vízigénye magas, tápanyagigénye pedig közepes, így a gyakori öntözés, és az évenkénti rendszeres tápanyag utánpótlás nem hagyhatóak el.