A Rosa Sympathie futórózsa jellemzői

Megyeri Szabolcs 2015-02-25 14:30:40

Kevés klasszikusabb, szemet gyönyörködtetőbb rózsa árnyalat létezik, mint az égő, feltűnő piros. A piros rózsa az érzelmek, a szenvedély kifejezője, melyet a harsány színekkel komponált, életteli kertekbe ajánlok. Ez a rózsafajta szemet gyönyörködtető megjelenése mellett egyéb jó tulajdonságai miatt is az Ön kedvence lesz!

A Rosa Sympathie futórózsa egy erőteljes növekedésű, laza ágrendszerű, csoportos virágzatú rózsa, melynek magassága a három métert is elérheti, ezért például alkalmas a kissé romos, csúfabb falfelületek dekoratív takarására, de futtatható kerítésre, pergolára, vagy egyéb, kreatívan kivitelezett támasztékra is.

A Rosa Sympathie futórózsa virágzási ideje hosszú, a betegségekkel szemben pedig ellenálló, ami azt jelenti, hogy a szakszerű rózsagondozás mellett Önnek nem kell tartania makacs rózsabetegségek megjelenésétől. A Rosa Sympathie futórózsa illata jól érezhető, gyengéd rózsaaromája belengi majd a kertet, így ez a rózsa egyszerre több érzékszervét is kényezteti majd! A Rosa Sympathie futórózsa vízigénye magas, tápanyagigénye pedig közepes, így a gyakori öntözés, és az évenkénti rendszeres tápanyag utánpótlás nem hagyhatóak el. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
KARÁCSONYI TREND

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.