Termékek Menü
0

A Rosa Sutter’s Gold futórózsa jellemzői

Megyeri Szabolcs
2015-02-19 15:52:28

A Rosa Sutter’s Gold futórózsa kiválóan futtatható házfalra, kerítésre, vagy pergolákra, így egyedülálló látvány hozható létre. A Rosa Sutter’s Gold hajtásai magasra törőek, a színpompás virágok pedig messziről figyelemfelkeltőek lesznek. Lássuk, mit lehet még tudni erről az egyedi futórózsáról!

A Rosa Sutter’s Gold futórózsa legfőbb ismertetőjele csodás narancssárga színárnyalata, mellyel átmenetet képez a komoly megjelenésű piros, és a játékos sárga rózsák között. A Rosa Sutter’s Gold nem csak színében érdekes, az illata is bódító, ennek a futórózsának ugyanis erős, átható rózsaillata van, azért hogy az Ön kertje minden érzékszervet simogathasson! A Rosa Sutter’s Gold futórózsa várható magassága 2-3 méter, így nagy, függőleges falfelületet befuttatására is alkalmas, de például változatos formájú, ívelt támasztékokat is csodás befed majd. A Rosa Sutter’s Gold futórózsa virágzási ideje hosszú, a szép narancsos színezetű virágok nyár elejétől késő őszig dekorálják majd a kertet. A Rosa Sutter’s Gold futórózsa a betegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, ami azt jelenti, hogy a szakszerű gondozás, rendszeres rózsaápolás mellett nem kell tartani makacs rózsabetegségek megjelenésétől sem. A Rosa Sutter’s Gold narancssárga futórózsa növekedése erőteljes, a sudár szárak hamar magasra törnek majd, a narancssárga virágokat pedig a közepes méretű, élénkzöld levelek fogják kihangsúlyozni.

A Rosa Sutter’s Gold illatos futórózsát mindazoknak ajánlom, akik egy nagy felületet befutni képes, átlagon felüli dekorációs értékkel bíró futórózsát szeretnének kertjükbe telepíteni.