Termékek Menü
0

A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-05-07 11:12:07

A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa élénksárga árnyalata messziről feltűnő, így ez a rózsa nem szerény, visszahúzódó fajta, sokkal inkább harsányan vidám és életörömöt sugárzó! A Rosa Sunsprite rózsa sárga szirmai a 8-10 centiméter átmérőjű virágokon találhatóak, a virágzási idő ennél a rózsánál kifejezetten hosszú, nyár elejétől késő őszig tart. A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa illata erős, az átható rózsaaroma már pár tő ültetésekor be fogja lengeni az egész kertet! Ez a rózsafajta közepes növekedésű, lombozata sűrű, gazdagon elágazó, levelei pedig közepes nagyságúak, és középzöld színűek.

A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa magassága 60-100 centiméter vagyis átlagos, kompakt méretű rózsa, mely elsősorban nagyobb, nyílt kertrészeken kialakított rózsaágyásokban fog jól mutatni, de kisebb előkertekben is izgalmas hatás érhető el vele, ha a rendelkezésre álló területet optimálisan töltjük ki vele.  A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a nyár elején nyíló virágok egészen késő őszig fogják dekorálni az Ön kertjét!

A Rosa Sunsprite rózsa betegségekkel szembeni toleranciája kifejezetten magas, így Önnek a megszokott rózsagondozási feladatokon kívül nem lesz feladata a rózsabetegségek kezelésével. A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa kiegyensúlyozott tulajdonságaival, betegségekkel szembeni tűrőképességével, különlegesen szép megjelenésével az Ön kertjének legszebb dísznövénye lesz!

A Rosa Sunsprite sárga virágágyi rózsa ültetéséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!