A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-05-07 11:12:07

A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa élénksárga árnyalata messziről feltűnő, így ez a rózsa nem szerény, visszahúzódó fajta, sokkal inkább harsányan vidám és életörömöt sugárzó! A Rosa Sunsprite rózsa sárga szirmai a 8-10 centiméter átmérőjű virágokon találhatóak, a virágzási idő ennél a rózsánál kifejezetten hosszú, nyár elejétől késő őszig tart. A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa illata erős, az átható rózsaaroma már pár tő ültetésekor be fogja lengeni az egész kertet! Ez a rózsafajta közepes növekedésű, lombozata sűrű, gazdagon elágazó, levelei pedig közepes nagyságúak, és középzöld színűek.

A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa magassága 60-100 centiméter vagyis átlagos, kompakt méretű rózsa, mely elsősorban nagyobb, nyílt kertrészeken kialakított rózsaágyásokban fog jól mutatni, de kisebb előkertekben is izgalmas hatás érhető el vele, ha a rendelkezésre álló területet optimálisan töltjük ki vele.  A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a nyár elején nyíló virágok egészen késő őszig fogják dekorálni az Ön kertjét!

A Rosa Sunsprite rózsa betegségekkel szembeni toleranciája kifejezetten magas, így Önnek a megszokott rózsagondozási feladatokon kívül nem lesz feladata a rózsabetegségek kezelésével. A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa kiegyensúlyozott tulajdonságaival, betegségekkel szembeni tűrőképességével, különlegesen szép megjelenésével az Ön kertjének legszebb dísznövénye lesz!

A Rosa Sunsprite sárga virágágyi rózsa ültetéséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.