Termékek Menü
0

A Rosa Sunsprite sárga ágyás rózsa jellemzői

A sárga rózsa nem csupán a híres dal miatt közkedvelt, az élénk színű, a nyarat, a boldogságot idéző szirmok önmagában is érdekessé, kívánatossá teszik a sárga rózsákat. Kertészetem egyik ritka különlegessége a Rosa Sunsprite sárga illatos rózsa, melyet mindenképpen az Ön figyelmébe ajánlok!

Ez a különleges megjelenésű rózsa merész színösszeállítások résztvevője lehet vegyes rózsaágyásokban, de a zöld gyep mellett is jól fog mutatni egymagában ültetve. A Rosa Sunsprite nem csupán izgalmas, feltűnő árnyalatával, hanem átható illatával is belopja magát az Ön szívébe, már pár tő Rosa Supsprite rózsa ültetése átható rózsaillatot fog varázsolni a kertbe!

Ez a rózsafajta sok kedvező tulajdonsággal bír, a betegségekkel szemben ellenálló, virágzási ideje hosszú, levelei dekoratívak. A Rosa Sunsprite sárga virágágyi rózsa az érzelmek, a szenvedély rózsája, melyet bátran ajánlok azoknak a hölgyeknek, akik személyiségük színes, izgalmas, és egészségesen exhibicionista oldalát szeretnék megmutatni egy díszes rózsa segítségével! 

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Sunsprite sárga virágágyi rózsa ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Hasznos kertészeti tanácsok:
Kattintson a képekre.

                           
A Rosa Sunsprite                A Rosa Sunsprite           A Rosa Sunsprite sárga       A Rosa Sunsprite sárga
virágágyi ágyás rózsa 
       sárga ágyás rózsa          ágyás rózsa                           ágyás rózsa gondozása
metszése
                            ültetése                         tulajdonságai                        öt egyszerű lépésben

Tovább a rózsához > >

< < Vissza a Kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa