Termékek Menü
0

A Rosa Sparkling Scarlet futórózsa jellemzői

Megyeri Szabolcs
2015-02-19 14:11:09

Létezik-e klasszikusabb, szemet gyönyörködtetőbb rózsa árnyalat, mint az égő, feltűnő piros? Az ilyen színű rózsa az érzelmek, a szenvedély kifejezője, melyet a harsány színekkel komponált, életteli kertekbe ajánlok. A Rosa Sparkling Scarlet futórózsa pont ezt a szín viszi majd el az Ön kertjébe! Ez a rózsafajta azonban nem csupán csodás megjelenésével lesz az Ön kedvence, hanem kiegyensúlyozott tulajdonságai, kedvező habitusa miatt is szeretni fogja.

A Rosa Sparkling Scarlet futórózsa egy erőteljes növekedésű, laza ágrendszerű, csoportos virágzatú rózsa, melynek magassága 150-250 centiméter. A Rosa Sparkling Scarlet futórózsa virágzási ideje hosszú, a fantasztikus piros virágok nyár elejétől késő őszig fogják dekorálni az Ön kertjét. A Rosa Sparkling Scarlet futórózsa a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, ami annyit tesz, hogy szakszerű gondozás mellett nem kell tartani makacs rózsabetegségek megjelenésétől.

A Rosa Sparkling Scarlet futórózsa illata csak közelről érezhető, gyengéd rózsaaroma, így több tő esetén sem kell attól tartania, hogy túl erős illatorgia járja át majd a kertjét. A Rosa Sparkling Scarlet futórózsa, mint minden futórózsa támrendszert igényel, melyet ajánlott már az ültetés során kialakítani. A Rosa Sparkling Scarlet rózsa futtatható falfelületre, kerítésekre, pergolára, vagy akár egyéb formázott támrendszerre. A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt, így Ön egy kis kreativitással egyedülálló rózsazuhatagot, vagy egyedi rózsafigurákat alkothat!