Termékek Menü
0

A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-05-05 16:55:53

A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa megejtő szépségű, pasztelles árnyalatú rózsaszín szirmai egyaránt harmonikusan dekorálják a hagyománykövető, angolparki jellegű kerteket, és a fiatalos, bohém birtokokat is. A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa egy ultrakompakt méretű, jó növekedési ütemmel rendelkező rózsafajta, melynek lombozatát apró, lándzsa alakú levelek alkotják.

A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a rózsaszín szirmok június elejéről késő őszig díszítik majd az Ön kertjét!  Ez a rózsafajta mindössze 20-40 centiméter magasra növekszik meg, így központi rózsaágyásokban is dekoratív lesz, és harsányabb színösszeállítású kompozíciók szelíd ellensúlyaként is kiváló választás!

A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa a betegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, vagyis a kellően szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa megbetegedésétől nem kell tartani! Ez a rózsafajta könnyed, gyengéd illattal rendelkezik, ízletes rózsaaromáját csak közelről vizsgálva fedi fel. A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa a ültetési tőtávolsága 20-40 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 5-6 tő ültetése ajánlott.

A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa ültetéséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!