A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-05-05 16:55:53

A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa megejtő szépségű, pasztelles árnyalatú rózsaszín szirmai egyaránt harmonikusan dekorálják a hagyománykövető, angolparki jellegű kerteket, és a fiatalos, bohém birtokokat is. A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa egy ultrakompakt méretű, jó növekedési ütemmel rendelkező rózsafajta, melynek lombozatát apró, lándzsa alakú levelek alkotják.

A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a rózsaszín szirmok június elejéről késő őszig díszítik majd az Ön kertjét!  Ez a rózsafajta mindössze 20-40 centiméter magasra növekszik meg, így központi rózsaágyásokban is dekoratív lesz, és harsányabb színösszeállítású kompozíciók szelíd ellensúlyaként is kiváló választás!

A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa a betegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, vagyis a kellően szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa megbetegedésétől nem kell tartani! Ez a rózsafajta könnyed, gyengéd illattal rendelkezik, ízletes rózsaaromáját csak közelről vizsgálva fedi fel. A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa a ültetési tőtávolsága 20-40 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 5-6 tő ültetése ajánlott.

A Rosa Sorbet Pink rózsaszín ágyás rózsa ültetéséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ILLATOS FENYŐFA: LUC FENYŐ KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.