Termékek Menü
0

A Rosa Snövit fehér virágágyi rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-05-05 14:38:09

A Rosa Snövit virágágyi rózsa elsőre biztosan az ártatlanságot, tisztaságot sugalló, kedves fehér szirmaival hívja fel magára a figyelmet, másodjára pedig kompakt mérete, alacsony termete tűnik fel. Ez a rózsafajta mindössze 30-40 centiméter magasra nő, így vegyes ágyások első sorába ajánlott ültetni, a magasabb példányok elé, de kiválóan alkalmas a kerti utak, kerítések melletti holtsávok betelepítésére is, valamint utcafrontra is alkalmas növénydekoráció.

A Rosa Snövit fehér virágágyi rózsa tulajdonságai egyéb szempontok szerint is nagyon kedvezőek. Ez a rózsafajta jó növekedési ütemmel rendelkezik, ágrendszere erős, levelei kicsinyek, lándzsa alakúak. A Rosa Snövit fehér virágágyi rózsa virágzási ideje hosszú, a szűziesen fehér szirmokat Ön a nyár első heteitől késő őszig csodálhatja majd kertjében!

A Rosa Snövit fehér virágágyi rózsa a betegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, ami annyit tesz, hogy megfelelő és szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa megbetegedésétől nem kell tartani! Ez a rózsafajta könnyed, gyengéd illattal rendelkezik, ízletes rózsaaromáját csak közelről vizsgálva fedi fel. A Rosa Snövit fehér virágágyi rózsa ültetési tőtávolsága 30-40 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 5-6 tő ültethető belőle.

A Rosa Snövit fehér virágágyi rózsa ültetéséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!