A Rosa Seminole Wind futórózsa jellemzői

Megyeri Szabolcs 2015-02-19 17:15:45

A futórózsa előnyei közé tartozik, hogy megfelelő támrendszer kialakítása esetén a futtatással egyedülálló látvány érhető el, hiszen a futórózsa nagy felületen fog takarni és díszíteni egyszerre. A hatás fokozható, ha különleges színvilágú, a kert épített elemeivel vagy egyéb dísznövényeivel színben harmonizáló rózsát választunk. A Rosa Seminole Wind futórózsa pompás rózsaszínben tündököl, és mindenkit azonnal kedves képzettársításokra sarkall, a rózsaszín ugyanis az ártatlanság, a báj, és a kellem színei.

A Rosa Seminole Wind futórózsa nem csupán színével, hanem egyéb, kivétel nélkül kedvező tulajdonságaival fogja Önt meghódítani. Ez a futórózsa jó növekedésű, magassága két- két és fél méter, egy száron jellemzően 4-5 virágot hoz. A Rosa Seminole Wind futórózsa virágzási ideje hosszú, a szép rózsaszín virágok nyár elejétől késő őszig emelik a kert eleganciáját. A Rosa Seminole Wind futórózsa a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, vagyis szakszerű gondozás mellett nem kell tartani makacs rózsabetegségek megjelenésétől. A Rosa Seminole Wind futórózsa illata csak közelről érezhető, gyengéd rózsaaroma, így több tő esetén sem kell attól tartania, hogy túl erős illatorgia járja át majd a kertjét. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.