Termékek Menü
0

A Rosa Satchmo piros virágágyi rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-05-04 15:27:09

A Rosa Satchmo piros virágágyi rózsa azonnal felhívja magára a figyelmet élénk színű piros virágaival, melyek romantikus látványvilágukkal díszítik a kertet és a rózsaágyást. A Rosa Satchmo piros virágágyi rózsa egy közepes méretű rózsafajta, melynek magassága 80-100 centiméter, így kisebb ágyásokban, apróbb előkertekben is remekül mutat majd, igazi terepe azonban a nyílt terület központi részén elhelyezkedő ágyás, melyben megmutathatja igazi erényeit.

Ez a rózsafajta erőteljes növekedési ütemű, tulajdonságai kiegyensúlyozottak, virágzási ideje pedig hosszú, ráadásul a piros szirmokat a növény már nagyon korán bontja. A Rosa Satchmo virágágyi rózsa a rózsabetegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, ez azt jelenti, hogy megfelelő és szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa megbetegedésétől nem kell tartani! Ez a rózsafajta könnyed, gyengéd illattal rendelkezik, ízletes rózsaaromáját csak közelről vizsgálva fedi fel.

A Rosa Satchmo piros virágágyi rózsa ültetési tőtávolsága 40-50 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 4-5 tő ültethető belőle.

A Rosa Satchmo piros virágágyi rózsa ültetéséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!