A Rosa Satchmo piros virágágyi rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-05-04 15:27:09

A Rosa Satchmo piros virágágyi rózsa azonnal felhívja magára a figyelmet élénk színű piros virágaival, melyek romantikus látványvilágukkal díszítik a kertet és a rózsaágyást. A Rosa Satchmo piros virágágyi rózsa egy közepes méretű rózsafajta, melynek magassága 80-100 centiméter, így kisebb ágyásokban, apróbb előkertekben is remekül mutat majd, igazi terepe azonban a nyílt terület központi részén elhelyezkedő ágyás, melyben megmutathatja igazi erényeit.

Ez a rózsafajta erőteljes növekedési ütemű, tulajdonságai kiegyensúlyozottak, virágzási ideje pedig hosszú, ráadásul a piros szirmokat a növény már nagyon korán bontja. A Rosa Satchmo virágágyi rózsa a rózsabetegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, ez azt jelenti, hogy megfelelő és szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa megbetegedésétől nem kell tartani! Ez a rózsafajta könnyed, gyengéd illattal rendelkezik, ízletes rózsaaromáját csak közelről vizsgálva fedi fel.

A Rosa Satchmo piros virágágyi rózsa ültetési tőtávolsága 40-50 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 4-5 tő ültethető belőle.

A Rosa Satchmo piros virágágyi rózsa ültetéséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.