Termékek Menü
0

A Rosa Rumba élénkpiros-sárga ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-04-24 12:02:55

A Rosa Rumba ágyás rózsa különlegességét egyedi, kettős színárnyalata adja. A sárga a nyarat, az életörömöt, a boldogságot jelképezi, míg a piros a mély érzelmek, a romantika árnyalata. A két szín együtt csupa pozitív üzenetet hordoz, így a kertbe ültetve ez a rózsa garantáltan kellemes, vonzó atmoszférát teremt! A Rosa Rumba élénkpiros-sárga ágyás rózsa erőteljes növekedési ütemű, de alacsony termetű, ugyanakkor sűrű lombozatú rózsa, mely a nyár elejétől virágait.

A Rosa Rumba ágyás rózsa mérete kompakt, magassága csupán 40-60 centiméter, így központi rózsaágyás első sorába is ajánlható, de kisebb előkertekben, a rejtett, buja kertszegletekben, vagy akár az utcafronti ágyásokban is remekül mutat majd. A Rosa Rumba ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a kettős árnyalatú, érdekes szirmok a nyár elejétől kezdve késő őszig dekorálják majd az Ön kertjét!

A Rosa Rumba élénkpiros-sárga ágyás rózsa a betegségekkel szemben kifejezetten ellenálló, vagyis megfelelő és szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa megbetegedésétől nem kell tartani! Ez a rózsafajta könnyed, gyengéd illattal rendelkezik, kellemes rózsaaromáját csak közelről ízlelve fedi fel. A Rosa Rumba ágyás rózsa ültetési tőtávolsága 40-50 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 5-6 tő ültethető belőle.

A Rosa Rumba sárga-piros ágyás rózsa ültetéséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!