Termékek Menü
0

A Rosa Rumba élénkpiros-sárga ágyás rózsa előnyei

Sokan kedvelik a vegyes színvilágú, különleges rózsákat, melyek nagy előnye, hogy egymagukban ültetve is roppant színes, változatos képet nyújtanak. Az sem mindegy persze, hogy milyen színösszeállításról van szó, de a Rosa Rumba élénkpiros-sárga ágyás rózsánál kevés szebb akad!

Az életörömöt, boldogságot szimbolizáló sárga, és a romantikus piros árnyalatok keveredéséből egy csupa pozitív üzenetet hordozó, játékos, vidám rózsa kerekedett, melyet most Ön is kertjében tudhat! A nagyszerű megjelenés mellett a Rosa Rumba sárga-piros ágyás rózsa számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, többek közt virágzási ideje hosszúa rózsabetegségekkel szemben ellenálló, habitusa pedig kiegyensúlyozott!

A Rosa Rumba élénkpiros-sárga ágyás rózsát elsősorban fiatalos, bohém kertekbe ajánlom, de konzervatívabb stílusban kialakított birtokon is alkalmas az egyhangúság, a homogén színvilág tarkítására!

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Rumba élénkpiros-sárga ágyás rózsa ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Hasznos kertészeti tanácsok:
Kattintson a képekre.

                                   
A Rosa Rumba                             A Rosa Rumba                            A Rosa Rumba
élénkpiros-sárga ágyás               
élénkpiros-sárga ágyás              élénkpiros-sárga ágyás
rózsa szakszerű gondozása
         rózsa tulajdonságai                    rózsa ültetése
       
Hogyan metsszem a  
Rosa Rumba
   
élénkpiros-sárga 
ágyás rózsát?

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa