A Rosa Royal Gold futórózsa jellemzői

Megyeri Szabolcs 2015-02-23 15:22:45

A Rosa Royal Gold futórózsa legfeltűnőbb tulajdonsága természetesen csodás élénksárga színe, mellyel messziről észreveteti magát, közelebbről szemlélve pedig megmutatja igazi szépségét. A virágok élénksárga tónusa a nyári tűző Napot, a fényt, a vidámságot idézik, így a kertbe ültetve ez a rózsafajta mindig derűt, játékosságot fog árasztani. A Rosa Royal Gold futórózsa gyengéd illattal rendelkezik, így még sok tő ültetése esetén sem fog túl erős, irritáló illatot terjeszteni.

A Rosa Royal Gold futórózsa növekedési üteme lassabb, virágzási ideje azonban hosszú, a szép sárga szirmok a nyár elejétől egészen késő őszig díszíteni fogják az Ön kertjét. A Rosa Royal Gold futórózsa a rózsabetegségekkel szemben kifejezetten ellenálló, így a szakszerűen ápolt, életerős rózsatövek nagyon kis eséllyel fognak megbetegedni. A Rosa Royal Gold illatos futórózsa magassága 130-150 centiméter, ezzel a kompaktabb futórózsák táborába tartozik, és kiválóan alkalmas például kerítésre, házfalra futtatásra, de egy pergolára, vagy ívelt támasztékra terelve is remek látványt fog nyújtani. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FUTÓRÓZSA METSZÉSE TAVASSZAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.