A Rosa Resolut piros ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-04-22 16:50:39

A Rosa Resolut piros ágyás rózsa klasszikus élénkpiros árnyalatban tündököl, így minden tekintetet azonnal magára von! Ez a rózsafajta gyengébb illattal rendelkezik, melyet csak közelről lehet érezni, ám ez nem hátrány, mivel a Rosa Resolut piros ágyás rózsát csoportosan ajánlott ültetni, így több tő telepítése sem fog irritáló hatású illatfelhővel járni.

A Rosa Resolut piros ágyás rózsa magassága 80-100 centiméter, így főképpen központi ágyásokban, csoportosan ültetve dekorál a leghatásosabban, de kisebb előkertekbe, vagy akár utcafronti ágyásokba is bátran telepíthető. A Rosa Resolut piros ágyás rózsa jónövekedésű, közepesen sűrű lombozatú fajta, a megfelelő ültetési távolságot betartva roppant látványos, sudár rózsafolyam hatás érhető el.

A Rosa Resolut piros ágyás rózsa ültetési távolsága 50 centiméter, így egy négyzetméterre 5-6 rózsatő vásárlása ajánlott. A Rosa Resolut piros ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a csodás piros szirmokat Ön a nyár elejétől késő őszig csodálhatja.

A Rosa Resolut piros ágyás rózsa a betegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, ami azt jelenti, hogy a szakszerűen gondozott, rendszeresen ápolt Rosa Resolut piros ágyás rózsa csupán kismértékben hajlamos a rózsabetegségekre.

Rosa Resolut piros ágyás rózsa telepítéséhez a a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.