A Rosa Regensberg ciklámen-fehér ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-04-22 14:21:29

A Rosa Regensberg ciklámen-fehér ágyás rózsát az igazi különlegességek kedvelőinek ajánom! Amennyiben Ön sem elégszik meg a hagyományos piros, sárga, fehér rózsák nyújtotta konzervatív látványvilággal, bátran tegyen egy próbát ezzel az egzotikus küllemű ciklámen és fehér árnyalatokban tündöklő rózsával!

A Rosa Regensberg ciklámen-fehér ágyás rózsa nem csupán megjelenésével, hanem kiegyensúlyozott, előnyös tulajdonságaival is az Ön kedvencévé fog válni. A Rosa Regensberg ciklámen-fehér ágyás rózsa illata gyengébb, magassága 60-90 centiméter, így közepes méretűnek mondható, ezáltal központi ágyásban is szépen mutat, ugyanakkor előkertekbe, utcafronti ágyásokba is ültethető, és a kerti út mentén elhelyezve is díszes, kezelhető lesz.

A Rosa Regensberg ágyás rózsa bokra laza, elágazó ágrendszerű, virágzata csoportos, a virágok mérete 6-8 centiméter. A Rosa Regensberg ciklámen-fehér ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, az extra színezetű virágok május végétől egészen késő őszig pompáznak. Ez a rózsafajta a rózsabetegségekkel szemben kifejezetten ellenálló, így helyes gondozás esetén növényvédelmi feladatokkal nem kell majd számolni.

A Rosa Regensberg ciklámen-fehér ágyás rózsa ültetési tőtávolsága 40-60 centiméter, így egy négyzetméternyi ágyásba 5-6 tó rózsa rendelése ajánlott.

Rosa Regensberg ágyás rózsa telepítéséhez a a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS, CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.