A Rosa Paprika piros ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-05-07 12:44:21

A Rosa Paprika piros ágyás rózsa klasszikus élénkpiros árnyalatban ragyog, ezáltal minden tekintetet azonnal magára von, feltűnő, csodás jelenség! Ez a rózsafajta gyengébb illattal rendelkezik, melyet csak közelről lehet érezni, ám ez nem hátrány, mivel a Rosa Paprika piros ágyás rózsát csoportosan ajánlott ültetni, így több tő telepítése sem fog túlzottan erős illatfelhőt kelteni. A Rosa Paprika piros ágyás rózsa magassága 60-90 centiméter, így elsősorban központi ágyásokban, csoportosan ültetve dekorál a leghatásosabban, de kisebb előkertekbe, vagy akár utcafronti ágyásokba is bátran telepíthető, közepes mérete miatt szűkebb helyeken is szépen érvényesül. A Rosa Paprika piros ágyás rózsa bokros, sűrű növekedésű fajta, a megfelelő ültetési távolságot betartva roppant látványos, szőnyegszerű rózsafolyam hatás érhető el vele, de kerítés mentén is remekül mutat majd. A Rosa Paprika piros ágyás rózsa ültetési távolsága 50 centiméter, így egy négyzetméterre 4-5 tő rózsa vásárlása javasolható. A Rosa Paprika piros ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a pazar piros szirmokat Ön már május elejéről egészen késő őszig csodálhatja. A Rosa Paprika piros ágyás rózsa a betegségekkel szemben kifejezetten ellenálló, ami azt jelenti, hogy a szakszerűen gondozott, rendszeresen ápolt Rosa Paprika piros ágyás rózsa kismértékben hajlamos a rózsabetegségekre.

A Rosa Paprika piros ágyás rózsa telepítéséhez a a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.