Termékek Menü
0

A Rosa Meichim illatos rózsa jellemzői

A Rosa Meichim kertészetem egyik kiemelkedő rózsafajtája, melyet kiegyensúlyozott tulajdonságai és szemet gyönyörködtető megjelenése miatt ajánlok az Ön figyelmébe!

Ez az illatos teahibrid rózsa elsőként színével hívja fel magára a figyelmet, hiszen bájos, ártatlan rózsaszín szirmaival a nemes egyszerűséget, a nőies szépséget sugározza.

A Rosa Meichim illatos rózsa megrendelése azoknak javallott, akik egy különös szépségű, ám mégsem harsányan hivalkodó rózsafajtát szeretnének ültetni kertjükbe, akár magában, akár más színekkel vegyítve vegyes rózsaágyásokba.

A Rosa Meichim rózsa illata markáns, vérbeli rózsaaroma, mely belengi majd az Ön kertjét, a betérő vendégek pedig a sudár szárakon díszlő, kompakt méretű, meseszép virágokon fognak elcsodálkozni. A Rosa Meichim virágzási ideje hosszú, a virágok a kora nyári hetektől késő őszig nyílnak, így ez a rózsafajta kiemelkedő dekorációs értékkel bír.

A Rosa Meichim illatos teahibrid rózsa ültetését azoknak ajánlom, akik vonzódnak a törékeny, női szépséget sugárzó rózsákhoz, akik egy érzékeny, kedves, lágy megjelenésű rózsában saját személyiségük tükrét tudják megtalálni!

 
Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa