Termékek Menü
0

A Rosa Magia Nera jellemzői

Megyeri Szabolcs
2014-05-22 10:24:30

A rózsa választása általában bonyolultabb és összetettebb feladat, mint az egyéb dísznövények közötti válogatás. A számtalan rózsafajta közül mindig az egyéniségünknek, a kertünknek, és az azt körbeölelő mikrokörnyezetnek legmegfelelőbb fajtát válasszuk, tehát hagyatkozzunk az ízlésünkre és szépérzékünkre. Szinte bármilyen kert kiváló és egyedi dísze lehet például a Rosa Magia Nera, mely arisztokratikus, mélybordó színével, sötétzöld, bőrszerű felületű leveleivel kétségkívül kápráztató rózsafajta.

Bimbós állapotában a Rosa Magia Nera csaknem fekete bimbókkal rendelkezik, így a virágfakadás előtt kissé komorabb, ünnepélyesebb színvilágot tudhat magáénak, mely a bordó szirmok megjelenésekor szertefoszlik, és ámulatba ejtő eleganciába fordul. A Rosa Magia Nera bokorrózsa nyár elejétől késő őszig virágzik, így az egész meleg évszakban magas esztétikai élményt nyújt.

Várható magassága az egy métert is elérheti, így főképpen tágas terekre ültetve mutatja meg szépségét, virága pedig félarasznyi átmérőjű lesz, mely messziről is feltűnő látványt biztosít. Illata kifejezetten erős, klasszikus rózsaaroma, több tő ültetése esetén az egész kertet belengi majd!