Termékek Menü
0

Rosa Macbeth - Lila teahibrid rózsa előnyei, tulajdonságai

Az angol rózsafajták valószínűleg azért roppant kedveltek a rózsabarátok köreiben, mert ezek a rózsák a tradicionális fajták, a modern teahibridek, és a floribunda rózsák keresztezéséből jöttek létre. Az angol rózsák ezért tehát olyan egyedülálló keveréket alkotnak, melyben egyesülnek a legtökéletesebb komponensek, csodásan illatoznak, virágzásuk hosszú és folyamatos, gazdag színválasztékkal rendelkeznek, és nem utolsó sorban játékos, szeretnivaló formákkal bírnak.

A Rosa Macbeth angol rózsa esszenciálisan jeleníti meg mindazt, amiért az angol rózsákba egycsapásra bele lehet szeretni. Színe feltűnő, messziről is megmutatja különleges szépségét, színe közel áll a klasszikus pirosas-vöröseshez, azonban lilába hajló árnyalata mégis játékossá, üdévé és vidámmá varázsolja megjelenését. A Rosa Macbeth angol rózsa nagy, telt virágokat hoz, virágzási ideje a nyár elejétől egészen késő őszig tart, közepes mérete pedig ideálissá teszi mind a kisebb előkertekbe, mind a nagyobb területekre való telepítését.

A Rosa Macbeth angol rózsa finoman nőies megjelenésű, az örökké divatos lila szín pedig bármilyen stílusban megépített kertben jól fog állni.

A Rosa Macbeth angol rózsát elsősorban életvidám, az élénk színeket, megragadó formákat kedvelő hölgyeknek javaslom, akik nem csak saját lényükkel, hanem egy személyiségüket jól kifejező dísznövénnyel is szeretnék elkápráztatni környezetüket!

Hasznos olvasnivalók:
Kattintson a képekre.

                       
A Rosa Macbeth angol        A Rosa Macbeth angol        A Rosa Macbeth angol          A Rosa Macbeth angol
rózsa metszése                   rózsa gondozása                  rózsa tulajdonságai              rózsa ültetése

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa